Vietnamese Noodle Soup
>> Saturday, January 30, 2010
Source: Food Network Magazine, Feb 2010
Ingridients:
8oz Rice Noodles
12 oz Beef Sirloin
Sea Salt and Pepper
1 large onion
1 4-inch piece of ginger, unpeeled, halved
3 cups beef broth
3 star anise pods
1 cinnamon stick
4 scallions
2 jalapeno peppers
1/2 cup fresh cilantro
2-4 tablespoon fish sause
1 cup fresh been sprouts
1.Season beef with salt and pepper. Sear beef 2-3 minutes on each side (high heat). It should still be rare.
4. Add fish sauce to the broth and boil for 5 minutes. Discard ginger, anise, cinnamon stick and cooked onion.
Divide noodles among 4 bowls. Add beef, broth, scallions, uncooked onion, cilantro, been sprouts. Jalapenos as needed.
334 calories per serving
7 comments:
soup looks great!
Ася, хорошая идея такой блог завести ! Теперь у тебя, как у тети Челиты будет.
Должно быть, ням-ням....!!
У тёти Челиты можно на любом языке прочитать, а тут только для образованных.
А что делать тем, кого вместо иностранных языков учили Основам марксизЬма - ленинизЬма?
Где мои комменты!?!?
Куда деваются мои комментарии?
тетя Челита, вы говорите на 3х -4х языках минимум и знаете основы марксизма. :) так что не наговаривайте на себя. переводчик введу скоро :)
Post a Comment